dinsdag 30 augustus 2011

gezocht en gevraagd


Er zijn vele manieren op iets te zoeken en te vinden via het internet. Veruit het meest populair zijn de bekende zoekmachines zoals google of de nederlandse zoekmachine Ilse of Vindex. Men typt een trefwoord in naar waar men op zoek is en vervolgens verschijnen vele zoekresultaten waarop geklikt kan worden. Zoekmachines zorgen er steeds meer voor dat deze zoekresultaten zo relevant mogelijk zijn. Naast zoekmachines worden de bekende webgidsen nog steeds veel gebruikt. Een webgids geeft een overzicht van de vele websites die er bestaan. De homepage van de webgidsen geeft vaak een algemeen overzicht van de grote en populaire sites. De dochterpagina's geven vaak een overzicht van websites die aan een bepaald onderwerp zijn gerelateerd. Een bekende webgids in Nederland is Startpagina. Het gebeurd ook vaak dat men op zoek is naar een bepaalde dienst of een bepaald product. Vanwege de vele advertentie sites zoekt men daar dan ook naar het product of de dienst van hun keuze.
Er zijn algemene marktplaatsen waarop men allerlij producten en diensten kan aanbieden maar er zijn ook product gerichte zoekertjes sites. Bijvoorbeeld alleen gericht op gevraagd of op verhuur. Sommige daarvan zijn gratis en anderen tegen betaling. Een voorbeeld van een nieuwe, leuk vormgegeven advertentie site die zicht volledig richt op de zoek en vraag kant is Gezochtmarkt.nl. Daarmee is deze site tevens uniek in Nederland. De site is eenvoudig in gebruik. Men kan hier een advertentie op plaatsen inclusief gratis website vermelding. De advertenties blijven 90 dagen op de site staan. Daarna kan men deze weer gratis verlengen voor dezelfde termijn. Dus ben je op zoek naar iets of iemand? Zoeken kan dus ook via een zoekertjes site!
Gezocht markt heeft een duidelijk indeling in gezocht en gevraagd categorien. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken naar een verzameling, een huis, een baan, personeel, antiek, vermiste dieren of personen of een concert ticket. Plaats dus een gevraagd of gezocht advertentie op Gezochtmarkt.nl

Geen opmerkingen: